Friday, July 20, 2012

anak daraku nan sorang

susah hati sebenarnya dua hari ni...huhu sebab bila ambik anak dara ni dari rumah pengasuh susu yang bagi x luak... cuma guna dalam 3 botol tu pun ibu dia cakap syaza minum x habis pun setiap botol... hisap sikit dah x nak padahal awalnya dia mintak nak susu

sekarang ni kalau nak apa-apa dah pandai tarik tangan orang bawak pegi dekat tempat dia nak tu, aktif tu masih lagi macam biasa

petang kemarin muntah plak 2 kali tapi badan x panas pun...kalau sebab nutrigen tu dia muntah dah rasa bersalah plak mak dia ni sebab biasa aku rasa dulu sikit sebelum bagi dekat dia tapi semalam sebab posa bagi ja trus...huhu

hari ni ibu dia cakap susu memang lansung x nak trus... bila offer dia akan gelengkan kepala...balik rumah trus x nak berenggang dengan nenen...macam orang lapar sebulan x makan

nak alih bulan kot ek? ke dah masa upgrade puting? ke susu dah rasa lain? ke rasa diri dah besar cuma nak makan nasi? tapi bila balik kemain lagi direct feeding... musykil di situ

okeh kasi show gambar anak dara ambik gambar diri sendiri...haha plus berangan nak naik motor tu padahal kaki pun x sampai lagi dekat pedal

2 comments:

  1. alolo comelnya anak dara pz ni...

    ReplyDelete
  2. beralih bulan kot...

    harap2 xde apa2 la, amin...

    ReplyDelete