Saturday, May 11, 2013

sakit mental katanya

ni terbaca entri blog kak nizaa semalam katanya sapa yang upload gambar makanan dikatanya sakit mental kau...ish! ish! biarpun kemudiannya ada orang upload artikel lainnya yang kata sebenarnya masalah kesihatan tapi macam agak menyinggung perasaan orang kot dikatanya sakit mental tu...hukhuk 

tapi macam mana pun nak jugak daku mengupload gambar makanan jugak...muahaha lama kot aku mencari menu ni, dari masa pregnant kat syaza, kalau meleleh air liur pun dah pandai lap sendiri kot...haha

menu semalam, nasi itik di restoran mohd chan meru, klang...dulu p nak makan itik dah habis, pastu tiap kali teringin nak makan masa datang kelas mesti x buka, time x teringin dia buka la plak, semalam kebetulan baru sampai dan hotel kami duduk memang dekat dengan restoran ni...puas hati dapat makan, x dak dah kot masuk lam mimpi lepas ni..haha

biarpun sepinggan rm7.70 tetap puas hati...walau dikata sakit mental upload gambar makanan still x kira nak upload jugak! haha

3 comments:

  1. wah nasi itik... best ke?

    akak slalu makan gulai itik je, nasi itik tak pernah lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kak, pasni kalau jumpa kena try...

      Delete
  2. ahhhhh sedapnya! dh lama x mkn itik

    ReplyDelete